Dutch branding agency

Codebreakers

Dutch Branding Agency

WHAT

WIJ DOEN ALLEEN WAT WE LEUK VINDEN.

Merkdesign

Een merk is als een mooi gerecht, wanneer je de juiste ingrediënten op de juiste manier bij elkaar voegt zal iedereen zeggen dat je het eens moet proeven. Op deze manier wordt een mooi merkdesign gecreëerd.

Merktraining

Everything runs on inspiring people, companies and artists – so when we inspire as many people as possible in as little time as possible we develop an intensive brand training. The brand training describes how brands work but also how you can develop your own brand explained in simple brand-models.

Strategisch Management

Merkdenken levert realistische kansen voor nieuwe business op – en kansen laat je nou eenmaal niet onbenut! Daarom dat we met onze klanten meedenken en voor ze op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt en ze vervolgens ondersteunen om deze door te vertalen naar nieuwe business.

Webdesign

Een lelijke website kan tegenwoordig echt niet meer. Het is ontzettend belangrijk om je zowel offline als online professioneel neer te zetten. Het is daarbij ook geen toeval dat we dit ook nog eens ontzettend leuk vinden om te doen. Daar waar iedereen een computer allang het raam uit gegooid heeft begint voor ons de uitdaging, wij vinden het echt heerlijk om te puzzelen! Wij zorgen er met ongekend veel passie voor dat mensen trots kunnen zijn op hun eigen website. Wie wil er nou geen parel van een website?

Social Media

Veel mensen ervaren stress van Social Media. Wij niet, wij krijgen er juist ontzettend veel energie van. Op gestructureerde wijze ontzorgen wij bedrijven van de stress die zij ervaren, door hun social media uitvoering over te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen wat zij fantastisch vinden, en dat is natuurlijk volle gas ondernemen.

Grafische Vormgeving

Bij een sterk is het van groot belang dat de uitingen ook professioneel, en bovenal overeenkomstig zijn met de identiteit van de organisatie. Een organisatie wordt vaak afgemeten aan zijn visuele identiteit, dus als je vanuit de juiste strategie de grafische vormgeving ontwikkelt kun je mensen echt omver blazen.

Fotografie

Binnen onze merkstrategieën nemen we de fotografie bij onze klanten ontzettend serieus. Alsmede daarom hebben we lang gezocht naar verschillende fotografen die voldoen aan onze eisen, maar ook perfect zijn voor de klus en branding. Door de verschillende stijlen van de verschillende fotografen heb je altijd de juiste beelden bij de gewenste identiteit.

Wil je weten WIE er bij deze Dutch Branding Agency werken?