Merkidentiteit

Merkidentiteit is nodig voor het vertellen van een verhaal. We ontwikkelen een brand code om het verhaal duidelijk te kunnen vertellen. Dat is de handleiding voor jullie merk.

Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers - Metabool Gezond.nl
+ 0 K
Beluisterd
+ 0 %
Groei

Merkwaardige identiteit?

Wie ben je nou echt? Waarom bestaat jouw merk? Doe je wat je doet met een expliciete reden, of doe je het alleen om elke dag te overleven?

Als branding bureau helpen we mensen en organisaties met het vertellen van hun verhaal. Wij willen impact maken, de waarheid op tafel krijgen en verhalen vertellen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer een verhaal écht is, het meer impact heeft. Hierdoor kan de ontvanger zich met jullie identificeren.

Waaruit bestaat een merkidentiteit?

Een verhaal heeft een gedachtegoed, een strategie en een persoonlijkheid.

  • Het heeft een begin; het gedachtegoed.
  • Een verhaal gaat ergens naar toe; een strategie.
  • En een verhaal moet op zijn eigen manier verteld worden; de persoonlijkheid.
Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Het gedachtegoed

Elk verhaal heeft een ontstaan; een gedachtegoed waarmee de organisatie is begonnen. Deze bestaat onder andere uit een visie, een missie, kernwaarden en het hoofddoel van de organisatie.

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Merkstrategie

Elk verhaal is uniek en wordt op zijn eigen manier verteld. In dit onderdeel worden de keuzes gemaakt en kaders vastgesteld over hoe het merk naar buiten zal treden.

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Merkpersoonlijkheid

Je organisatie heeft bepaalde normen en waarden, praat op een bepaalde manier en gedraagt zich op zijn eigen manier. Dit onderdeel bestaat onder andere uit de merkpersoonlijkheid, de tone of voice en de kleuren.

Waarom hierin investeren?

Met een echt verhaal hoef je niet meer te doen alsof, je kunt gewoon jezelf zijn. En ja, iedereen heeft een verhaal die het waard is te vertellen. Onze missie is dan ook om jouw verhaal naar boven te halen, op te schrijven en door te vertellen. 

Aan de slag met jouw merk?

Codebreakers werkt vanuit een integrale benadering, en als kameleons leven wij mee alsof we echt onderdeel zijn van jullie organisatie. We hanteren vaste maandtarieven die maandelijks opzegbaar zijn, wel zo eerlijk. 

Wij investeren vooraf in jouw merk, zodat we samen kunnen groeien.

Van tevoren geven we duidelijk aan wat we van plan zijn. Wij investeren vooraf in het traject, en je neemt daarbij een abonnement op de geleverde diensten. Zie het als een merkabonnement.

Stap voor stap nemen we jullie mee in dit proces. Jij weet aan de voorkant precies wanneer we wat gaan opleveren en wij wanneer we wat moeten ontwikkelen. Wel zo prettig.

Je bepaalt dus zelf wat je uitgeeft, en hoe snel je groeit in afname. Want als jullie groeien, dan groeien wij ook. Rise by lifting others.

Codebreakers 1

Strategie

Strategische sessies
In een tweetal strategische sessies gaan we aan de slag met het fundament voor jouw merk.

Codebreakers 2

Branding diensten

✓ Merkidentiteit
✓ Merkverhaal
✓ Merkpersoonlijkheid
✓ Tone of Voice
✓ Schrijfstijl

Codebreakers 3

Branding vervolg

✓ Visuele identiteit
✓ Logo + huisstijl
✓ Brandbook
✓ Pitch

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Voorbeelden?

Klik op de button om cases te zien van recente klanten.

Ook aan de slag met merkidentiteit?

Vul dan dit contactformulier in, en wij nemen contact op om jullie vraagstuk te inventariseren om de juiste middelenmix samen te stellen. Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.