Communicatiebureau Codebreakers

Een communicatie bureau heeft als doel om het verhaal van jouw organisatie te communiceren. Wie ben je nou echt? Waarom bestaat jouw merk? Wat is jouw verhaal en wordt dit verhaal goed vertaald naar de buitenwereld?

Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers - Metabool Gezond.nl
+ 0 K
Beluisterd
+ 0 %
Groei

Communicatiebureau Nijmegen

Communicatie is echt super tof om te doen, zowel voor jullie als voor ons als communicatiebureau. We mogen namelijk echt dichtbij de bron van de organisatie komen. Ben je op zoek naar dé merkstrategie die je echt uniek gaat maken? Of ben je er simpelweg op uit om weer trots te worden op je merk? Hier kunnen wij je verder mee helpen.

Als jouw merk een goed verhaal heeft, dan zal het makkelijker zijn om door te vertellen. Want wat nou, als verkopen gewoon je verhaal vertellen wordt? Wij kunnen als communicatiebureau zo je doelgroep beter bereiken en mensen fan maken van jouw merk. Maar daarvoor moet je wel je verhaal kunnen vangen en op kunnen schrijven. Dit is precies wat wij met branding doen. Het uitpluizen van een merk, zodat de ware identiteit van een merk blootgelegd kan worden en dat het verhaal op een consistente manier gecommuniceerd wordt. We praten hierover met fonkelende ogen, let maar op. Codebreakers helpt bedrijven bij het duiden van een verhaal. Kan of wil jij het zelf niet vertellen, dan doen wij dat voor je. Want ook een goed verhaal vertelt zichzelf nog niet.

Communicatie diensten

Storytelling is een strategisch marketinginstrument, waarmee je mensen door middel van je verhaal met je bedrijf verbindt. Het vastleggen van je merkidentiteit is hierin de eerste stap.

Vervolgens vertalen we dit door naar de benodigde middelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een website of communicatieplan zijn.

Aan de slag met jouw merk?

Codebreakers communiceert vanuit een integrale benadering, en als kameleons leven wij mee alsof we echt onderdeel zijn van jullie organisatie. We hanteren vaste maandtarieven die maandelijks opzegbaar zijn, wel zo eerlijk. 

Een communicatiebureau dat vooraf investeert in jouw merk, zodat we samen kunnen groeien.

Van tevoren geven we duidelijk aan wat we van plan zijn. Wij zijn een communicatiebureau dat vooraf investeert in het traject, en je neemt daarbij een abonnement op de geleverde diensten. Zie het als een merkabonnement.

Stap voor stap nemen we jullie mee in dit proces. Jij weet aan de voorkant precies wanneer we wat gaan opleveren en wij wanneer we wat moeten ontwikkelen. Wel zo prettig.

Je bepaalt dus zelf wat je uitgeeft, en hoe snel je groeit in afname. Want als jullie groeien, dan groeien wij ook. Rise by lifting others.

Codebreakers 1

Communicatie strategie

Strategische sessies
In een tweetal strategische sessies gaan we aan de slag met het fundament voor jouw merk.

Codebreakers 2

Communicatie diensten

✓ Merkidentiteit
✓ Merkverhaal
✓ Merkpersoonlijkheid
✓ Tone of Voice
✓ Schrijfstijl

Codebreakers 3

Communicatie vervolg

✓ Visuele identiteit
✓ Logo + huisstijl
✓ Brandbook
✓ Pitch

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Meer ontdekken?

Klik op de button om meer cases te zien.

Communicatie bureau nodig?

Vul dan dit contactformulier in, en wij nemen contact op om jullie vraagstuk te inventariseren om de juiste middelenmix samen te stellen. Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.