Website laten maken

Een website laten maken? Hier kunnen wij je mee helpen. Met meer dan 11 jaar ervaring helpen we je snel in het online zadel.

Reclamebureau Nijmegen - Favicon
+ 0
Websites
+ 0
Jaar actief

Merkwaardige websites

Op zoek naar een professionele website? Problemen met de response van je verouderde webpagina of zou je graag een online webshop op willen zetten, maar weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Goed dat je er bent. Lees snel verder hoe jij beter kunt gaan profiteren van je online aanwezigheid.

Hoe kan je een website laten maken?

Een goede website heeft een gedachtegoed, een strategie en een persoonlijkheid.

  • Het gedachtegoed; wat wil je met de website bereiken.
  • Een strategie; hoe ga je dit bereiken.
  • Een persoonlijkheid; wie gaat zich met jou identificeren.
Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Het gedachtegoed

Wat wil je met de website bereiken? Wil je enkel een online visitekaartje hebben, of is het ook de bedoeling dat werknemers hier bepaalde data op kunnen vinden?

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Online strategie

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, en juist daarom is het belangrijk je strategie helder te hebben. Hoe kom je van A naar B?

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Online persoonlijkheid

Zorg voor een merkwaardige presentatie van je eigen verhaal. Straal uit wie je écht bent, en ervaar dat klanten je sneller opzoeken.

Waarom hierin investeren?

Met een echt verhaal hoef je niet meer te doen alsof, je kunt gewoon jezelf zijn. En ja, iedereen heeft een verhaal die het waard is te vertellen. Onze missie is dan ook om jouw verhaal naar boven te halen, op te schrijven en door te vertellen. 

Aan de slag met jouw merk?

Codebreakers werkt vanuit een integrale benadering, en als kameleons leven wij mee alsof we echt onderdeel zijn van jullie organisatie. We hanteren vaste maandtarieven die maandelijks opzegbaar zijn, wel zo eerlijk. 

Wij investeren vooraf in jouw merk, zodat we samen kunnen groeien.

Van tevoren geven we duidelijk aan wat we van plan zijn. Wij investeren vooraf in het traject, en je neemt daarbij een abonnement op de geleverde diensten. Zie het als een merkabonnement.

Stap voor stap nemen we jullie mee in dit proces. Jij weet aan de voorkant precies wanneer we wat gaan opleveren en wij wanneer we wat moeten ontwikkelen. Wel zo prettig.

Je bepaalt dus zelf wat je uitgeeft, en hoe snel je groeit in afname. Want als jullie groeien, dan groeien wij ook. Rise by lifting others.

Codebreakers 1

Strategie

Strategische sessies
In een tweetal strategische sessies gaan we aan de slag met het fundament voor jouw merk.

Codebreakers 2

Website diensten

✓ Wireframes
✓ Webdesign
✓ Copywriting
✓ Fotografie
✓ Grafisch ontwerp

Codebreakers 3

Website vervolg

✓ SEO + SEA
✓ Onderhoud + hosting
✓ Conversie optimalisatie
✓ Speed optimization

Reclamebureau Nijmegen - Favicon

Voorbeelden?

Klik op de button om cases te zien van recente klanten.

Ook een website laten maken?

Vul dan dit contactformulier in, en wij nemen contact op om jullie vraagstuk te inventariseren om de juiste middelenmix samen te stellen. Op basis hiervan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.