Online marketing

Branding - Marketing bureau - Metabool Gezond

Waarom moet je online marketing inplannen?

Het inplannen van online marketing posts zorgt ervoor dat de online marketingcampagne overzichtelijk en duidelijk is. Ook kan er makkelijk content aangepast worden zonder dat het overzicht verloren raakt.

Waarom moet je content plaatsen voor online marketing?

Het online plaatsen van content moet uiterst secuur gebeuren. Ook is het belangrijk om content op de juiste dagen en tijdstippen te plaatsen. Dit is per kanaal anders.

Waarom moet je online marketing beheren?

Alle content die online geplaatst wordt moet beheerd worden. Er moet altijd gezorgd worden dat wat er online staat relevant is en binnen de huisstijl past. Zo behoud je een sterk merk.

Hoe vaak moet je je online marketing analyseren?

Er moet regelmatig geanalyseerd worden of een online marketingcampagne converteert. Het analyseren en meten van conversie en content is belangrijk om te zorgen dat de doelstellingen behaald worden.

Waar zorgt SEO – Search Engine Optimization – voor?

Door SEO toe te passen op online content kan ervoor gezorgd worden dat de website hoger rankt in Google. Dat betekent dat de website hoger in de zoekresultaten staat en dat meer mensen de website bezoeken.

Waar zorgt SEA – Search Engine Advertising – voor?

Door SEA toe te passen zullen meer mensen de website bij de geadverteerde websites zien staan in Google. Dit betekent dat meer mensen ze website zullen bezoeken.

Wat kun je met Google Analytics?

Google Analytics is een tool die je veel informatie over de werking van je website geeft. Zo kan je onder andere zien hoeveel mensen de website bezoeken, hoe lang ze jouw website bezoeken en waarvandaan ze jouw website bezoeken. Deze informatie kan allemaal gebruikt worden om de website te verbeteren.

Online Marketing hulp

Wil je meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Of loop je ergens tegenaan waar wij je bij kunnen helpen?

Siv van Hegelsom

Siv van Hegelsom

Als jouw verhaal goed is, is die van mij dat ook.

Deel dit artikel:

Meer leren over storytelling?

Lees de nieuwste artikelen over storytelling.

Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Hoe optimaliseer je een JSON bestand voor SEO?

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw website zo goed mogelijk gevonden wordt in zoekmachines. Het optimaliseren van je website is daarom van groot belang. Een onderdeel daarvan is het optimaliseren van je JSON-bestand. Dit kan bijdragen aan een betere zichtbaarheid in zoekmachines. In deze blog geef ik je enkele suggesties over hoe je jouw JSON-bestand kan optimaliseren voor SEO.

Lees meer »
Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Schema.org om je informatie over diensten te structureren

In dit artikel gebruiken we de term branding as a service om te zien wat er mogelijk is om je vindbaarheid te verbeteren.

Voor “branding as a service” zijn er verschillende Service types beschikbaar in Schema.org die je kunt gebruiken om informatie over je diensten te structureren. Hieronder vind je enkele suggesties

Lees meer »