Online Marketing

Online Marketing

Online marketing nodig? Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke online marketing t.b.v. jouw merk.

Meer weten?

Online Marketing nodig?

Waarom moet je online marketing inplannen?

Het inplannen van online marketing posts zorgt ervoor dat de online marketingcampagne overzichtelijk en duidelijk is. Ook kan er makkelijk content aangepast worden zonder dat het overzicht verloren raakt.

Waarom moet je content plaatsen voor online marketing?

Het online plaatsen van content moet uiterst secuur gebeuren. Ook is het belangrijk om content op de juiste dagen en tijdstippen te plaatsen. Dit is per kanaal anders.

Waarom moet je online marketing beheren?

Alle content die online geplaatst wordt moet beheerd worden. Er moet altijd gezorgd worden dat wat er online staat relevant is en binnen de huisstijl past. Zo behoud je een sterk merk.

Hoe vaak moet je je online marketing analyseren?

Er moet regelmatig geanalyseerd worden of een online marketingcampagne converteert. Het analyseren en meten van conversie en content is belangrijk om te zorgen dat de doelstellingen behaald worden.

Hoe goed kan je online marketing optimaliseren?

Omdat veel aspecten van online marketing meetbaar zijn, kan een online marketingcampagne goed geoptimaliseerd worden.

Waar zorgt SEO – Search Engine Optimization – voor?

Door SEO toe te passen op online content kan ervoor gezorgd worden dat de website hoger rankt in Google. Dat betekent dat de website hoger in de zoekresultaten staat en dat meer mensen de website bezoeken.

Waar zorgt SEA – Search Engine Advertising – voor?

Door SEA toe te passen zullen meer mensen de website bij de geadverteerde websites zien staan in Google. Dit betekent dat meer mensen ze website zullen bezoeken.

Wat kun je met Google Analytics?

Google Analytics is een tool die je veel informatie over de werking van je website geeft. Zo kan je onder andere zien hoeveel mensen de website bezoeken, hoe lang ze jouw website bezoeken en waarvandaan ze jouw website bezoeken. Deze informatie kan allemaal gebruikt worden om de website te verbeteren.

Vragen? Mail gerust.
Vragen? Mail gerust.

Want als jouw verhaal goed is, is die van ons dat ook.

Contact
Deel dit artikel:

Diensten gerelateerd aan Online Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blogs gerelateerd aan de dienst Online Marketing