Videomarketing

Videomarketing

Videomarketing nodig? Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke videomarketing t.b.v. jouw merk.

Meer weten?

Videomarketing nodig?

7022    Videocontent – Videoconcept

De eerste stap van het maken van een video is het schrijven van een concept. Hierbij wordt gekeken naar het doel van de video, de doelgroep van de video en wat er precies gecommuniceerd moet worden.

7023    Videocontent – Script

Het script is een tekstuele blauwdruk van de video die gemaakt gaat worden. Hierin staat precies wat er gebeurd, wat er gezegd gaat worden en hoe mensen (als die in de video zitten) zich bewegen en gedragen.

7024    Videocontent – Storyboard

Een storyboard is een visuele blauwdruk van de video die gemaakt gaat worden. Aan de hand van schetsen wordt er uitgewerkt wat er in de video gebeurd en hoe alle visuele elementen gebruikt worden.

7025    Videocontent – Draaiboek

Een draaiboek is een uitgewerkt document waarin staat wat er moet gebeuren op de dag van filmen. Er staat in wie er nodig is, welke apparatuur nodig is en wat er per tijdsperiode (zoals bijvoorbeeld een uur) gebeurd. Aan de hand van het draaiboek wordt een video uiterst efficiënt gefilmd.

7026    Videocontent – Filmen

Tijdens het filmen is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste apparatuur en kennis.

7027    Videocontent – Montage

Als al het beeldmateriaal gefilmd is moet de video gemonteerd worden. In deze fase komen alle facetten van de video – het doel, het verhaal en het beeld – samen.

7028    Videocontent – Merkvideo

Een merkvideo laat zien waar een merk voor staat. Wat is jouw verhaal? Wat wil je aan je klanten vertellen? Wat zijn jouw normen en waarden? Het doel van een merkvideo is dat mensen het merk onthouden zodat ze in de toekomst voor jou kiezen.

7029    Videocontent – Instructievideo

Een instructievideo laat simpel en duidelijk zien hoe iets werkt of hoe iets uitgevoerd moet worden. Door middel van heldere en rustige beelden wordt de kijker aan de hand genomen.

7030    Videocontent – Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo laat zien waar een bedrijf voor staat. Wat is jouw verhaal? Wat wil je aan je klanten vertellen? Het doel van een bedrijfsvideo is dat mensen het bedrijf onthouden zodat ze in de toekomst voor jou kiezen.

7031    Videocontent – Aftermovie

Een video wordt gemaakt van evenementen zoals, onder andere, bedrijfsfeesten, festivals en beurzen. Belangrijk is om de sfeer van het evenement zo goed mogelijk vast te leggen zodat niet-aanwezigen kunnen zien wat ze gemist hebben en dat diegenen die wel aanwezig waren kunnen nagenieten van een geslaagd evenement.

7032    Videocontent – Timelapse

In een timelapsevideo wordt versneld een bepaald proces of een bepaalde actie weergegeven. Hiermee kan je inspirerende video’s of juist educatieve video’s maken.

7033    Videocontent – Promotievideo

Bij een promotiefilm staat een nieuw product of dienst centraal. Deze video’s zijn dus uitermate geschikt om producten en/of diensten bij de klanten onder de aandacht te brengen.

7034    Videocontent – Animatie (motion graphic)

In een animatiefilm, wat ook wel een motion graphic genoemd wordt, kan op hele simpele wijze een concept of idee uitgelegd worden. Door heldere beelden komt de boodschap makkelijk bij de kijker binnen en is het overdragen van informatie enorm eenvoudig.

7035    Videocontent – Logoanimatie

Het logo laten we tot leven komen door het te animeren. Een logo animatie geeft net de laatste professionaliseringslag aan jouw video of motion graphic.

Vragen? Mail gerust.
Vragen? Mail gerust.

Want als jouw verhaal goed is, is die van ons dat ook.

Contact
Deel dit artikel:

Diensten gerelateerd aan Videomarketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blogs gerelateerd aan de dienst Videomarketing