Fotografie

Fotografie nodig?

Door een antwoord te geven op deze vragen leggen we je uit hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke fotografie t.b.v. jouw merk.

Meer weten?

Fotografie nodig?

Waarom wil je van tevoren een locatie spotten?

Om een succesvolle fotoshoot te hebben is locatie uiterst belangrijk. Daarom wordt er zorgvuldig de juiste locatie gezocht, overwogen en gekozen.

Waar moet je op letten bij fotograferen?

Tijdens het fotograferen is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste apparatuur en kennis.

Wat houdt het nabewerken van foto’s in?

Om tot de mooiste plaatjes te komen is het belangrijk dat de foto’s goed worden nabewerkt. De nabewerking kan van alles inhouden; van uitsnijden tot het aanpassen van het contrast.

Wat is portretfotografie?

Een portret is een voorstelling van een persoon of groep. Een goede portretfoto belicht een uniek aspect van de persoon (of dier) die op de foto staat.

Wat is evenementfotografie?

Foto’s worden gemaakt van evenementen zoals, onder andere, bedrijfsfeesten, festivals en beurzen. Belangrijk is om de sfeer van het evenement zo goed mogelijk vast te leggen zodat niet-aanwezigen kunnen zien wat ze gemist hebben en dat diegenen die wel aanwezig waren kunnen nagenieten van een geslaagd evenement.

Wat is sfeerfotografie?

Sfeerfotografie zorgt ervoor dat producten op een creatieve manier op een foto eruit springen. Vaak zijn sfeerfoto’s afbeeldingen die gebruikt worden voor inspiratie.

Wat is productfotografie?

Foto’s worden gemaakt van producten voor webshops. De foto’s moeten strak en duidelijk zijn zodat de klant het product goed kan zien.

Wat is rapportagefotografie?

Foto’s worden gemaakt van evenementen zoals een congres of een bijeenkomst. Met de foto’s wordt het verhaal van het evenement weergegeven.

Wat is 360 graden fotografie?

Foto’s worden gemaakt in 360 graden. Met deze foto’s kan je een geweldige indruk geven van gebouwen en andere indrukwekkende locaties.

Vragen? Mail gerust.
Vragen? Mail gerust.

Want als jouw verhaal goed is, is die van ons dat ook.

Contact
Deel dit artikel:

Diensten gerelateerd aan Fotografie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blogs gerelateerd aan de dienst Fotografie