Website laten maken

Website laten maken?

Een website laten maken kent verschillende processen. Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar een sterke website.

Meer weten?

Website laten maken nodig?

Een website laten maken kent verschillende processen. Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar een sterke website.

6027    Sessie: Doelstelling website laten maken

In deze sessie wordt vastgesteld wat het doel van de beoogde website is. Aan de hand van deze doelstelling kan de website ontworpen worden.

6028    Sitemap

Een sitemap is een pagina op jouw website waar alle links op jouw website staan. Dit document geeft aan welke pagina’s er allemaal op jouw website staan en hoe jouw website dus in elkaar zit. Een sitemap is vooral om aan Google aan te geven welke pagina’s jouw website allemaal heeft. De sitemap wordt gemaakt om een goed overzicht te krijgen van wat er ontworpen moet worden betreft de website.

6029    Functioneel ontwerp van website laten maken

Een functioneel ontwerp geeft weer wat er allemaal ontworpen moet worden voor de website. Alle aspecten van de website komen aan bod. Een functioneel ontwerp is als het ware een blauwdruk van de website.

6030    Mockups

Aan de hand van het functioneel ontwerp worden er mockups gemaakt van de beoogde website. Deze mockups zijn modellen die weergeven hoe de website eruit gaat komen zien.

6031    Grafisch ontwerp desktop van website laten maken

Het grafisch ontwerp van de website wordt gemaakt aan de hand van het functioneel ontwerp en de mockups. Deze versie van de website is geschikt voor alle desktopapparaten.

6032    Grafisch ontwerp mobile device van website laten maken

Het grafisch ontwerp van de website wordt gemaakt aan de hand van het functioneel ontwerp en de mockups. Deze versie van de website is geschikt voor alle mobiele apparaten.

6034    Installatie WordPress

WordPress wordt geïnstalleerd zodat de website gemaakt kan worden.

6035    Technische ontwikkeling

De website en alle bijkomende technische aspecten worden ontwikkeld.

6036    Oplevering bèta omgeving

Een website in de bèta fase is een nog niet volledig ontwikkelde website. Deze kan getest worden om te zorgen dat de uiteindelijke versie geen fouten meer bevat.

6037    Checklist afwerken

De checklist om te zorgen dat de website helemaal af en functioneel is wordt afgewerkt.

6038    Verhuizen naar live server

Als de website helemaal ontwikkeld is zal deze verhuist worden naar een live server.

6039    Hosting

De website(s) wordt gehost op servers met daarbij alle aspecten en informatie die erbij horen, zoals afbeeldingen en tekstuele inhoud.

6040    Domeinnaambeheer

De domeinnaam wordt geregistreerd en beheerd.

6041    Technische feedback

Na oplevering geeft de klant feedback op het opgeleverde product. Deze feedback wordt verwerkt om het product beter te maken.

6042    Code optimalisatie

De website wordt op basis van geschreven code nagekeken en geoptimaliseerd zodat de website een betere laadtijd heeft en hierdoor een mogelijke betere ranking in Google.

Vragen? Mail gerust.
Vragen? Mail gerust.

Want als jouw verhaal goed is, is die van ons dat ook.

Contact
Deel dit artikel:

Diensten gerelateerd aan Website laten maken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blogs gerelateerd aan de dienst Website laten maken