reclame

Communicatie bureau

Communicatie bureau nodig? Dan denk je vaak aan rete-goede teksten op papier, op een scherm of in een blad. Dit is wat je wilt, maar vaak niet zelf voor elkaar krijgt. Je wilt je voordoen als woordkunstenaar, taalfantast, en dat begrijpen wij maar al te goed. Een bulk aan content a 200.000 woorden hoeft ook geen probleem te zijn. Of ja, niet de jouwe meer. Maar het liefst schrijven we proza, waar je bij weg kunt dromen.

Communicatie bureau levert meer dan tekst

Communiceren via het geschreven woord gaat over meer dan alleen spelling en grammatica. Ieder merk heeft een eigen identiteit. Deze moet dan ook in de tekstuele communicatie naar buiten komen. Daarom zullen wij jouw copy schrijven aan de hand van de tone of voice en schrijfstijl die voor jouw merk gelden. Uiteraard wordt dit gedaan vanuit een vooraf vastgestelde marketing strategie, zodat iedere tekst efficiënt tot stand komt en het beoogde effect heeft.

Communicatie en storytelling

Als storytellers interpreteren wij jouw merk en zorgen wij ervoor dat de teksten die geschreven worden doen wat jij wilt dat ze doen. Wil je SEO-teksten die ervoor zorgen dat jouw pagina’s beter ranken in Google? Of wil je juist betere social content, zodat jij beter zichtbaar bent voor jouw doelgroep? Als storyteller kruipen we in de huid van jouw bedrijf en communiceert op jouw manier. Dit kan bijvoorbeeld ook in het Engels: “A powerful plant stands strong, shines bright like a diamond, and gives oxygen back to mother nature – like a child who takes care of the elderly.”

Communicatie Bureau nodig?

Je zult je vast afvragen hoe we te werk gaan. Daarom hebben we alle processen voor je uitgeschreven.

Heb je vragen over een onderdeel? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

  • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

    Fotografie nodig? Door een antwoord te geven op deze vragen leggen we je uit hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke fotografie t.b.v. jouw merk.

  • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

    Teksten laten schrijven? Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke teksten t.b.v. jouw merk.

  • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

    Videomarketing Videomarketing nodig? Bekijk de volgende processen hoe wij jouw verhaal vertalen naar sterke videomarketing t.b.v. jouw merk.

webdesign
webdesign

Nieuwste artikelen

Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Hoe optimaliseer je een JSON bestand voor SEO?

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw website zo goed mogelijk gevonden wordt in zoekmachines. Het optimaliseren van je website is daarom van groot belang. Een onderdeel daarvan is het optimaliseren van je JSON-bestand. Dit kan bijdragen aan een betere zichtbaarheid in zoekmachines. In deze blog geef ik je enkele suggesties over hoe je jouw JSON-bestand kan optimaliseren voor SEO.

Lees meer »
Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Schema.org om je informatie over diensten te structureren

In dit artikel gebruiken we de term branding as a service om te zien wat er mogelijk is om je vindbaarheid te verbeteren.

Voor “branding as a service” zijn er verschillende Service types beschikbaar in Schema.org die je kunt gebruiken om informatie over je diensten te structureren. Hieronder vind je enkele suggesties

Lees meer »
Branding - Marketing bureau - Metabool Gezond

Online marketing

Online Marketing hulp Wil je meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Of loop je ergens tegenaan waar wij je bij kunnen helpen?

Lees meer »
De merkstrategie checklist

Checklist merkstrategie

Een checklist voor het bouwen aan je merkstrategie is handig om mee te starten voordat je begint met het uitbouwen van je merk. De volgende checklist gebruiken we om te kijken wat er al is, en wat er nog gemaakt moet worden.

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bekijk onze andere diensten