reclame

Branding Bureau

Branding bureau nodig?

Een branding bureau heeft als doel om het verhaal van jouw organisatie naar boven te halen. Wie ben je nou echt? Waarom bestaat jouw merk? Wat is jouw verhaal en wordt dit verhaal goed vertaald naar de buitenwereld?

Branding is echt super tof om te doen, zowel voor jullie als voor ons. We mogen namelijk echt dichtbij de bron van de organisatie komen. Ben je op zoek naar dé merkstrategie die je echt uniek gaat maken? Of ben je er simpelweg op uit om weer trots te worden op je merk? Hier kunnen wij je verder mee helpen.

WHAT IS YOUR STORY?

Als jouw merk een goed verhaal heeft, dan zal het makkelijker zijn om door te vertellen. Want wat nou, als verkopen gewoon je verhaal vertellen wordt? Je kan zo je doelgroep beter bereiken en mensen fan maken van jouw merk. Maar daarvoor moet je wel je verhaal kunnen vangen en op kunnen schrijven. Dit is precies wat wij met branding doen. Het uitpluizen van een merk, zodat de ware identiteit van een merk blootgelegd kan worden en dat het verhaal op een consistente manier gecommuniceerd wordt. We praten hierover met fonkelende ogen, let maar op.

Meer weten? Bel even of vul het contactformulier in!

Branding Bureau nodig?

Je zult je vast afvragen hoe we te werk gaan. Daarom hebben we alle processen voor je uitgeschreven.

Heb je vragen over een onderdeel? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Brandbriefing - in het kort Tijdens de brandbriefing ontwikkeling gaan we aan de slag met o.a. een merkmodellen als samenvatting van de merkstrategie. Duur: 20 uur

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Brandcode nodig? Een brandcode levert de basis voor het merk. De brandcode is opgebouwd uit 3 onderdelen: brand identity creative identity visual identity.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Branding direction nodig? Een merk heeft richting nodig. Daarom hebben we de volgende processen uitgewerkt om jouw verhaal te vertalen naar een sterk merk.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Brandmanagement nodig? Brandmanagement kent verschillende processen. Bekijk de volgende uitgewerkte processen om jouw verhaal te vertalen naar een sterk merk.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Content kanalen weten? Content kanalen kennen verschillende processen. Bekijk de volgende processen om jouw verhaal te vertalen naar sterke content kanalen.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Contentstrategie Een contentstrategie kent verschillende processen. Bekijk de volgende processen om jouw verhaal te vertalen naar een sterke contentstrategie.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Internal branding nodig? Internal Branding kent verschillende processen. Bekijk de volgende uitgewerkte processen om jouw verhaal te vertalen naar een sterk merk.

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Merkconcept - in het kort Waar de brandbriefing de kernelementen van het merk beschrijft, gaat de conceptfase meer in op de te ontwikkelen brand story. Duur: 20 uur

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Merkonderzoek - in het kort In het merkonderzoek gaan we aan de slag met o.a. een concurrentieanalyse, en marktanalyse. Over het merkonderzoek Om er zeker van te zijn dat beide partijen op één lijn zitten, wordt er allereerst een beschrijving gemaakt van de vernieuwde visie, strategieën, doelen en waarden die er op ons overgekomen zijn (debriefing). Vervolgens wordt er een concurrentie- en marktanalyse gehouden. Deze analyses gebeuren aan de hand van gestandaardiseerde vragenlijsten / onderwerpen. Daarnaast wordt er een analyse gemaakt van de huidige en gewenste identiteit aan de hand van een interview met het keymanagement. De resultaten van het...

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Merksessie - in het kort Strategische sessie waarin Codebreakers samen met de klant terug gaat naar de kern van het merk. De sessie wordt doorlopen aan de hand van een verhaal waarin de organisatie centraal staat. Duur: 2 uur

 • Reclamebureau Nijmegen - Favicon

  Visuele identiteit - in het kort. Een visuele identiteit kent verschillende processen. Bekijk de volgende processen om jouw verhaal te vertalen naar een sterke identiteit.

webdesign
webdesign

Nieuwste artikelen

Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Hoe optimaliseer je een JSON bestand voor SEO?

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw website zo goed mogelijk gevonden wordt in zoekmachines. Het optimaliseren van je website is daarom van groot belang. Een onderdeel daarvan is het optimaliseren van je JSON-bestand. Dit kan bijdragen aan een betere zichtbaarheid in zoekmachines. In deze blog geef ik je enkele suggesties over hoe je jouw JSON-bestand kan optimaliseren voor SEO.

Lees meer »
Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

Schema.org om je informatie over diensten te structureren

In dit artikel gebruiken we de term branding as a service om te zien wat er mogelijk is om je vindbaarheid te verbeteren.

Voor “branding as a service” zijn er verschillende Service types beschikbaar in Schema.org die je kunt gebruiken om informatie over je diensten te structureren. Hieronder vind je enkele suggesties

Lees meer »
Branding - Marketing bureau - Metabool Gezond

Online marketing

Online Marketing hulp Wil je meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Of loop je ergens tegenaan waar wij je bij kunnen helpen?

Lees meer »
De merkstrategie checklist

Checklist merkstrategie

Een checklist voor het bouwen aan je merkstrategie is handig om mee te starten voordat je begint met het uitbouwen van je merk. De volgende checklist gebruiken we om te kijken wat er al is, en wat er nog gemaakt moet worden.

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bekijk onze andere diensten